Nederlands English Français

Information

Informatie

De bedrijven hebben een gekwalificeerde reputatie op het gebied van supervisie opgebouwd, dankzij de vaardigheid en de professionele kennis van onze controleurs.

Het doel van de groep is om in het welzijn van onze klanteninteresses te werken en dit aan economische tarieven.

De bedrijven handelen op een onafhankelijke manier. De groep is niet betrokken bij handel, productie, verschepingen en/of verzekeringen.

Wij bieden nochtans een grote verscheidenheid van diensten aan, zoals controle op droge bulk, vloeibare producten, landbouwinspecties, mineralen en bunkersurveys … alsook het vervoer van havenarbeiders.

Eén van onze hoofdactiviteiten is de controle bij het laden en/of lossen in de voornaamste Europese zeehavens.
We zijn uitgerust met de nieuwste meetapparatuur voor het vaststellen van de dichtheid, de kwaliteit, en de hoeveelheid van melasse.

Onze groep heeft zich op het gebied van bunkersurveys, het on-en off-hire ervan, gespecialiseerd.
Deze activiteiten worden dagelijks uitgevoerd in de belangrijkste Belgische havens. Wij voeren Tally, gewichtsvaststellingen als conditiebepalingen op diverse goederen uit.
Deze onderzoeken worden tijdens het laden en lossen als pre-shipments uitgevoerd.

Steenkool, erts en diverse mineralen zijn een andere tak waarin we werkzaam zijn. Stalen worden genomen per officiële standaard procedures volgens de ISO-normen. De voorafgaande en visuele testen worden uitgevoerd op de plaats van de supervisie.

De analyseresultaten worden vastgesteld door officiële erkende laboratoria. 

Op het gebied van landbouwonderzoeken, aangaande producten zoals mout, gerst, veevoeder, bloem, suiker, oliezaden … hebben onze controleurs een goede ervaring in het controleren van deze goederen.

Stalen worden genomen volgens de normen van Gafta, Fosfa, Dnv, Hafu, Antwerpen … en andere contracten

Gedurende de jaren werden de inspecties van meststoffen belangrijker, de onderzoeken worden uitgevoerd in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland …

Inspecties van de auto’s, zoals het transport van dokwerkers met onze eigen auto’s is een activiteit, hoofdzakelijk in de haven van Zeebrugge. Het onderhoud van de auto’s/busjes worden in eigen beheer uitgevoerd.

Een goede communicatie tussen klant en bureel, als bureel en controleur, helpt bij het volbrengen van goede resultaten. Al onze controleurs zijn uitgerust met de laatste nieuwe telecommunicatiemiddelen, alsook een digitale camera, om de informatie zo snel mogelijk door te geven.

© 2005 Caus.be | To top | Site by FastForward